top of page

Bjørnebarn

Høst&Søn 2019

Shh.

Prøv at lytte.

Der kommer nogen.

Det knaser i skovbunden. Buskene rasler. Et stort træ knager og knækker og vælter med et brag. 

Bjørnebarn

Gro har en bjørn indeni. En stor bjørn med skarpe kløer og et buldrende brøl, der kan få hele verden til at ryste. Bjørnen kommer, når Gro bliver drillet i skolen, eller når hendes forældre skændes. Den kommer, når Gro er ked af det. Eller når Gro ikke vil være Gro, fordi Gro har ondt i maven. Bjørnen har ikke ondt i maven. Bjørnen er ikke ked af det. Bjørnen brøler bare af det hele og løber ud i skoven. Men en dag møder den et andet dyr i sin skov …

BJØRNEBARN er en smukt illustreret fortælling om, hvordan et barns svære følelser kan vokse sig store som bjørne. En fortælling om at føle sig forkert og alene, og om at turde mærke det, der gør ondt.

Køb bogen her eller hos din lokale boghandler 

"(...) Et sjovt og uforudsigeligt billedflow.

Det er godt med fortællinger til børn om, at man godt må brøle igennem, hvis de store opfører sig dumt."

♥♥♥♥ - Ida Dybdahl / Politiken (4/6)

"Ane Bjørn kan et eller andet. Hun tegner og skriver sig lige ind i hjertet på mig. Med meget få, simple midler formår hun at illustrere børns indre verden på en meget fin og nuanceret måde. (...) Bjørnebarn er en meget smukt illustreret historie, med en fin fortælling, som mange børn (og voksne) vil kunne spejle sig i."

- Dansk Psykologforening

“En fremragende billedbog til højtlæsning. (...) Det er en stor fornøjelse at læse såvel tekst som billeder.”
Bogbotten

"Svære følelser skal ikke ties ihjel, for så vokser de og måske bliver man til en brølende bjørn for evigt. Bjørnebarn er en god bog til oplæsning, og der er rigtigt mange vigtige ting at tale om."

- Litteratursiden

"Smuk og stemningsfuld billedbog om at turde lytte til sin indre stemme."

 Line Dalbro / Aalborg Bibliotekerne

bottom of page